Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Χιόνι- Χιόνι

Τελευταία έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της χιονόπτωσης!! :Ρ

Πέμπτη σήμερα, σηκώνεσαι βλέπεις έξω χιόνι να πέφτει να το έχει ρίξει και άλλους 10 κ βάλε πόντους πάνω από το παλιό χιόνι της Δευτέρας κ είσαι αραχτός κ light κ λες "ούτε σήμερα σχολείο"!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες μας επισκέφτηκαν για πρώτη φορά Παρασκευή- Σάββατο. Σηκώνεσαι πρωί Σαββάτου, να κατέβεις Βέροια, κ κοιτάς το θερμόμετρο κ βλέπεις -4 °C... " ε εντάξει έχουμε ζήσει κ χειρότερα"...

Δευτέρα πρωί, μαθαίνεις από τη γειτόνισσα ότι δεν έχεις σχολείο κ πας κ κάθεσαι  μπροστά στο υπολογιστή να καείς.. αμ δε... όλοι οι καμένοι του χωριού έχουν φουλάρει το hot-spot κ εσύ μένεις να κάθεσαι να κοιτάς το φόντο μπας κ βρεις κάτι να κάνεις.. Βαριέσαι! κλασικά πράγματα!!

Τρίτη, δυστυχώς έχεις κ πάλι σχολείο! Όλο αυτό το γιορτινό κλίμα σε κάνει να ανυπομονείς πότε θα έρθουν οι γιορτές μπας κ ξεκουραστείς καμία μέρα από το ανυπόφορο καθημερινό πρόγραμμα!! 4 ώρες μάθημα την Τρίτη, καλά μας έκατσε.. συνέλευση των καθηγητών λέει..!! ευκαιρία να πας για κανέναν καφέ με την παρέα!!

Τετάρτη, η θερμοκρασία συνεχίζει να είναι κάτω απο το 0 .. για την ακρίβεια -5 °C κ κάτω.. 5 ώρες σήμερα μάθημα!! ΑΠΕΡΓΙΑ!! Α είναι κ της "Ελευθερίας"κλπ.. Απόγευμα, λοιπόν, πάμε στην Ελευθερία λέμε καμία μαλακία παιρνάει ευχάριστα η ώρα! :)

Πέμπτη, κ ανυπομονείς ότι θα είναι κλειστά κ σήμερα τα σχολεία! έχει δει τον καίροο απο χθές!! Ναι, έτσι είναι ούτε σήμερα σχολείο!! Το χιόνι συνεχίζει να πεφτει μέχρι κ τώρα 9:18 π.μ!

Κ οι φωτογραφίες σε αυτό το post είναι έξω απο το σπίτι μου 8:42 πμ! 

Καλό χειμώνα, κ καλά Χριτούγεννα!!

3 σχόλια:

  1. Τυχέρε.. εμείς στη Θεσσαλονίκη μόνο σήμερα χάσαμε μάθημα απ'το χιόνι (ναι, επιτέλους θυμήθηκε να χιονίσει και δω). Ευτυχώς χθες ήμουν απ'τους τυχερούς και σχεδόν όλοι οι καθηγητές μας έκαναν απεργία. 1 ώρα γυμναστική (=ξύσιμο) κάναμε μόνο.

    Καλό χειμώνα και σε σένα. ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οοοο ναι σωστά! εσύ μένεις Ριζώματα, έριξε γερά εκεί! Εμείς εδώ Βέροια, νταξ' έχουμε δει και περισσότερο χιόνι^^
    Βάσια ήταν πολύ αστείο αυτό που σας έκλεισαν τα σχολεία, γιατί ας το παραδεχτούμε δεν ήταν αυτό χιόνι που θα σε εμπόδιζε :P Αλλά από την άλλη εμάς τι μας κόφτει; Δεν κάναμε μάθημα!

    Καλά να περνάτε και οι δύο!

    Υ.Γ: Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν ανέβηκα Ριζώματα (είναι το χωριό μου βλέπεις), πρέπει να ήταν πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχε,, εδώ ουτε Παρασκευή σχολείο !! Είσαι απο τα Ριζώματα? Δεν ανεβαίνεις συχνά εε?? :S

    Υ.Γ ναι ήταν κ είναι ωραία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα μας πεις κι εσύ...