Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Και γυρνάμε πάντα με γέλιο!!

Ποιος είμαι εγώ? I'm Τhanasis
Τι είμαι? Άνθρωπος, μαθήτης Γ' λυκείου
Κάτα πάσα πιθανότητα θα με ξεχάσατε, καθώς έχω να γράψω 3 μήνες τώρα! Κι όμως, σήμερα λίγο μετά τις 00:00 της 1η Σεπτεμβρίου, είμαι εδώ μετά από ένα καλοκαίρι με πολύ γέλιο και μετά απο μία μερα με ακόμα περισσότερο!

Γέλιο, γέλιο, γέλιο.! Τι πιο ωραίο απο αυτή την κίνηση όλου του σώματος, τι πιο ωραίο από αυτό το συναίσθημα, ίσως να έλεγε κάποιος! 
Υπάρχουν διάφορα είδη γέλιου: 
  1. Το απλό γέλιο (χαχαχα) το οποίο γέλας με την πλάκα του φίλου σου!
  2. Το γελάκι , απλώς ακούγεται ένα σίρσιμο μέσα από τα δόντια (δεν σου άρεσε και τόσο το αστείο).
  3. Το σαρκαστικό γέλιο, συνήθως συνοδεύεται με σαρκαστικές λέξεις και κινήσεις, κι αυτός που γελάει το ευχαριστιέται με την ψυχή του!.
  4. Το πνιχτό γέλιο, έχεις δει κάτι τόσο αστείο αλλά δεν μπορείς να γελάσεις για τον χ-ψ-φ λόγο... (ξεσπάς μετά σπίτι μόνος σου).
  5. Το γέλιο 8,5 ρίχτερ με τσουνάμι, συνοδεύεται με σπασμούς σε όλο το σώμα (σπάνια περαστατικά τοποθετουν το θύμα στο πάτωμα να χτυπάει τα χέρια του ή να είναι καθισμένος και να σηκώνει τα πόδια του ψηλά).
  6. Το γέλιο πνίγομαι με συντριβάνη, το "θύμα" βγάζει όλο το νερό που πίνει εκείνη την στιγμή σαν συντριβάνη(μπροθθθφφφφφφ) και τρία άτομα του χτυπάν την πλάτη.
  7. και για το τέλος έχουμε το γέλιο υπερπαραγωγή (οικοδομικου τετραγώνου), γνωστο και ως (καρ καρ καρ καρ), είναι το γέλιο που αναστατώνει το γείτονα , κάνει τους δίπλα να γελάνε μαζί σου και συνοδευεται με στροφή του κεφαλιού προς τα πίσω (για να ακουστείς στέρεο?) 
Αυτά είναι? Μπα, υπάρχουν και άλλα είδη! Όσο μοναδικός είναι ο καθένας, τόσο μοναδικό είναι το γέλιο του! Υπάρχουν άνθρωποι που τους ξεζωρίζεις για αυτό.
Όπως και να 'χει το γέλιο κάνει καλό (μην μας το λες), δεν ξέρω αν πραγματικά αυξάνει το όριο ηλικίας αλλά σίγουρα κάνει ομορφότερη κάθε στιγμή που ζεις. Όσο στεναχωρημένος, όσο απελπισμένος, όσο καταπονεμένος και να είσαι ένα κ μόνο γέλιο θα σε κάνει να ξεχάσει τα πάντα για λίγο και θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις! Για αυτο ΓΕΛΑΣΤΕ ελεύθερα, γιατί χανόμαστε!
Έτσι λοιπόν αυτη η ανάρτηση η πρώτη του Φθινοπώρου και η αποχαιρετιστήρια του Καλοκαιριού, κλείνει με γέλιο, ελπίζωντας να έχει χαρίσει και σε όλους εσάς που την διαβάσατε έστω ένα χαμόγελο!

Προς τι ο γέλωντας??? Η επόμενη ανάρτηση θα αργήσει, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία για όνειρο ζωής, Γ' Λυκείου βλέπεις! Να στε όλοι καλά και να θυμάστε να γελάτε ;)

3 σχόλια:

Τι θα μας πεις κι εσύ...