Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Θέλω να γυρίσω στα παλιά!!


Σίγουρα όλοι μας θα έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω.. Άλλοι ένα λεπτό νωρίτερα, άλλοι 1 μέρα πιο πριν κ άλλοι μερικά η ακόμα κ πολλά χρόνια πίσω..

Εγώ ανήκω στην τρίτη κατηγορία.. Θέλω να γυρίσω στην νηπιακή μ ηλικία εκεί γύρω 5-6 χρονών. Κ γιατί αυτό;;

Όλοι ξέρουμε ότι ο άνθρωπος στην τρυφερή ηλικία των 5-8 χρονών αναπτύσσει σιγά σιγά κ σταδιακά τον χαρακτήρα του κ το εσωτερικό του εγώ.. Αρχίζει να ανακαλύπτει τα ενδιαφέροντα του, να αποκτά συνήθειες, να γίνεται γνώστης πιο σπουδαίων πραγμάτων από όσα είχε μάθει μέχρι εκείνη την στιγμή, να αποκτά φίλους (αυτό μπορεί να γίνει κ πιο νωρίς), να επικοινωνεί με πιο πολλούς ανθρώπους και να διαμορφώνει δική του κρίση, άποψη ακόμη κ αυτογνωσία.
Όλα αυτά, που λαμβάνουμε, αποκτούμε, διαμορφώνουμε, καταφέρνουμε κ εξασφαλίζουμε σε αυτή την ηλικία, ίσως (κ λέω "ίσως" διότι υπάρχει πιθανότητα ολοκληρωτικής αλλαγής προσωπικότητας) να καθορίσουν το μέλλον μας.

Ας γυρίσουμε στο τώρα λοιπόν, το 85% των εφήβων πιστεύω πως έχουν προβλήματα είτε με τους γονείς τους είτε με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Γι' αυτό λοιπόν αναζητούμε να ξεφύγουμε από όλα αυτά γυρίζοντας σε μια ηλικία π τα προβλήματα είναι αν όχι μηδαμινά, ελάχιστα κ ανούσια. Κατά πάσα πιθανότητα να σκεφτόμαστε ότι σε εκείνα την ηλικία μάλλον να μπορούσαμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας έτσι να αντιμετωπίσουμε τα "τώρα" προβλήματα λέγοντας " γιατί να είμαι τόσο εγωιστής" η "γιατί να μην είμαι πιο δυναμικός χαρακτήρας"..

Βέβαια αυτή είναι η δικιά μ άποψη.. αλλά δεν θα ήταν ωραία να γυρνούσαμε λίγο στα παλιά;;

P.S1: Το θέμα είναι λίγο λειψό αλλά στην μέση το mind ξέφυγε
P.S2: Την φωτογραφία την έβαλα απλά γτ μ άρεσε το κοριτσάκι
P.S3: Καλή συνέχεια του καλοκαιριού

3 σχόλια:

  1. το κοριτσακι αφιερωμενο σε εσένα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και θα ήταν τέλεια.......μπορεί να είμαι 16 χρόνων αλλά και εγώ θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο 2 χρόνια πίσω τότε που ήμουν μαζί με τους φίλους μου τους κολητούς μου τους ανθρώπους που αγαπούσα και αγαπώ ακόμα και θα αγαπώ για πάντα.......πίσω στην εποχή που δεν είχα προβλήματα η μάλλον είχα αλλά όπως είπες εκείνα τα προβλήματα ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ και ΑΝΟΥΣΙΑ προβλήματα που μπορείς να ξεπεράσεις να και ξεχάσεις εύκολα.......όχι όπως τώρα.......Λοιπόν και εγώ θα ήθελα να γυρίσω την ζωή μου πίσω ΚΑΙ για να διορθώσω κάποια λάθη μου που πλήγωσαν ανθρώπους που αγαπώ.......Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω για όλη μου την ζωή τους ανθρώπους που αγαπούσα και αγαπώ να μην τους άφηνα να φύγουν ΠΟΤΕ απο δίπλα μου γιατί όταν χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς πονάει :'-(.......πονάει πολύ........ :'-( (Σε ευχαριστώ.......με το κείμενο σου μου έδωσες την ευκαιρία να πω πράγματα που ήθελα να πω εδώ και καιρό πράγματα που κρατούσα μέσα μου.......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα μας πεις κι εσύ...